بيمارستان آريا

سالهاي مديدي است كه بيمارستان آريا در خدمت بيماران محترم بوده است در سالهاي اوليه دهه 30 كه دانشكده پزشكي مشهد اولين فارغ التحصيلان خود را به جامعه پزشكي تحويل داد بالطبع به كادر تخصصي و اساتيد اضافه گرديد و به موازات آن نياز بخش خصوصي درمان نيز بيشتر مي شد. به تدريج بيمارستانهاي كوچك در ساختمانهاي اجاره اي شكل گرفت كه تا چند سالي جوابگوي نياز درمان بود ولي با افزايش جمعيت و گسترش جامعه پزشكي ضرورت ايجاد مراكز مجهزتر احساس مي شد. از جمله با ادغام بيمارستانهاي يغمايي و شفاء در سال 1348 بيمارستان آريا افتتاح گرديد. موسسين آن آقايان دكتر رهبرنيا، دكتر مهدي، حميد و مسعود يغمايي، دكتر معين افشار، دكتر قربانبان، دكتر فقيهي و دكتر افشين بودند.بيمارستان فوق داراي بخشهاي جراحي زنان، جراحي €Œمردان، زايشگاه و اتاق عمل بود. هدف اصلي ايجاد يك واحد آموزشي درماني بود، به همين دليل پيش بيني هاي لازم از جمله ساخت سالن كنفرانس مناسب و كتابخانه در نظر گرفته شد. در سال 1374 به علت شرايط خاص زماني و ترك تعدادي از متخصصين از فعاليتهاي بيمارستان كاسته شد، كه نهايتا بيمارستان آريا به دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد واگذار گرديد و خوشبختانه هدف اصلي موسسين كه تبديل به بخش آموزشي بود تحقق يافت و به دنبال آن بخشهاي CCU و قلب ، داخلي و اورژانس به مجموعه بيمارستان افزوده گرديد و فعلا با همت دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد در فضايي بالغ بر 6000 متر مربع و با 100 تخت فعال 160 پزشك متخصص و 84 عضو هيات علمي و با تجهيزات تخصصي مشغول فعاليت مي باشد.

اين بيمارستان داراي بخش هاي بستري جراحي زنان، جراحي مردان، جراحي مغز و اعصاب، CCU، زايشگاه، اورژانس و اتاق هاي عمل است. همچنين كلينيك هاي تخصصي قلب، زنان، جراحي عمومي، جراحي مغز و اعصاب، ارولوژي، ارتپدي، داخلي، غدد، عفوني و روانشناسي در اين بيمارستان فعالمي باشد.

آدرس : مشهد- خيابان شهيد چمران – خيابان گلستان شرقي- گلستان 5

تلفن: 051-32229094-8