رئيس مركز : دكتر محمدرضا خاكزاد عرياني

مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در تاریخ اول تیرماه سال 93 مورد تصویب شورای گسترش مراکز تحقیقات علوم پزشکی قرار گرفت. این مركز با هدف ارتقاي سطح پژوهش و آموزش و فراهم نمودن امكانات و تسهيلات لازم به منظور انجام طرح هاي تحقيقاتي وهدايت بهتر رساله هاي دكترا وپايان نامه هاي دانشجويان و ايجاد ارتباط قانون مند با مراكز تحقيقاتي داخلی، برون دانشگاهي و بين المللي در زميني به مساحت 450متر مربع و زير بناي 445متر مربع در دانشكده پزشكي دكترمحمد شاهين فر احداث گرديده است.

رسالت مرکز تحقیقات نوآوري پزشكي، استفاده كارآمد و اثر بخش از توانائيهاي بالفعل و بالقوه دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در زمينه های دستاوردهاي نوين پزشكي، جهت بسط و ارتقاء سطح علمي ـ تحقيقاتي دانشگاه و كشور به منظور اعتلاي سطح سلامت جامعه می باشد.

آدرس : ادرس: مشهد، امام خميني 14،  بازارچه سراب، دانشكده پزشكي دكتر شاهين فر، مركز تحقيقات نوآوري پزشكي

شماره تماس :32256291-051

لينك وب سايت مركز تحقيقات و نوآوري پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد