بيمارستان 22بهمن

بيمارستان آموزشي درماني 22بهمن درسال 1379 توسط خير نيكوكار جناب آقاي عبدالحسين بهمن با اهداف خير خواهانه وكمك به مردم منطقه  در جهت رفع نيازهاي بهداشتي درماني و آموزش پزشكي  ، واگذار گرديد. در سالهاي اوليه تأسيس بيمارستان داراي بخش هاي محدود داخلي – جراحي ، اورژانس ، زايشگاه و   اتاق عمل بود. به لحاظ اينكه منطقه داراي جمعيتي متراكم با وضعيت اقتصادي پايين مي باشد و خيل انبوهي از مهاجرين افغاني ساكن هستند و نيز از سطح اجتماعي پايين تري برخوردارند كه وجود امكانات و سرويس هاي خدمات درماني قابل قبول و

پيشرفته اي را طلب مي نمود ، لذا به اهتمام دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد و كادر متعهد بيمارستان وهمت خيرين محترم در طي چندين فاز توسعه اي ، بخش هاي تخصصي وفوق تخصصي نيز به آن افزوده شد و در حال حاضر   داراي 175تخت مصوب و 111 تخت داير بوده داراي رتبه يك ارزشيابي از وزارت بهداشت و درمان مي باشد .

بخشهاي بستري شامل جراحي وداخلي  زنان ، اطفال  ، جراحي وداخلي مردان ، روانپزشكي زنان ، ICUبزرگسالان ، NICU، اتاقهاي عمل مركزي ، اورژانس ، زايشگاه ، دياليز می باشد.

درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان در فضایی به مساحت 650متر مربع و شامل 17 بخش شامل :زنان ، داخلي و غدد ، اطفال ، روانشناسي باليني ، تغذيه و رژيم درماني، چشم ،عفونی، ارتوپدي ، جراحي عمومي ، جراحي مغز واعصاب ، گوش وحلق وبيني ، پوست ، اورولوژي ، داخلي مغز واعصاب  ،اعصاب و روان، دندانپزشكي ، جراحي پلاستيك ، جراحي اطفال و نوزادان ،  نوزادان ، قلب كودكان وبزرگسالان، كليه كودكان ،انکولوژی، ريه ، جراحي سر و گردن مي باشد.

بخشهاي پاراكلينيك شامل : داروخانه ، آزمايشگاه و پاتولوژي ، فيزيو تراپي ، راديولوژي ، سونوگرافي ،سونوگرافي كالر داپلر،CTSCAN  اسپيرال، الكتروآنسفالوگرافي، شنوايي سنجي، آندوسكوپي، برونكوسكوپي، كولونوسكوپي، اكوكارديو گرافي قلب،  الكترو فيزيولوژي ( نوارعصب  و عضله ) و الكتروكارديو گرافي (نوار قلب ) ، اسپيرومتري ( تست تنفس ) نيز داير مي باشد.

علاوه بر خدمات درماني ، بيمارستان 22 بهمن عرصه آموزش باليني گروه هاي پزشكي وپيراپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  مي باشد  و با پذيرش  سالانه بالغ بر 2200 نفر  در رشته هاي  مختلف  پزشكي و پيراپزشكي بيش از 60 درصد  آموزش باليني دانشكده پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد را   نيز تقبل نموده است و بستر مناسب آموزش و پژوهش هاي كاربردي پزشكي را نيز مهيا نموده است.

آدرس پستى : مشهد- كوي طلاب – پيچ دوم تلگرد - بيمارستان آموزشى درمانى 22 بهمن
فاكس : 32573500