markaztoseah

مركز توسعه آموزش علوم پزشكي

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بخشی از معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي محسوب می گردد كه در راستاي رسالت آموزشي دانشگاه و با توجه به ارزش‌‌هاي حاكم بر جامعه و ارتقاي سطح سلامت، هدايت فرايند آموزشي دانشگاه را به‌عهده دارد و با بسترسازي مناسب درون دانشگاه ضمن ارتقاي توانمندي دانشجويان و اساتيد با انجام برنامه‌ريزي، آموزش مداوم، ارزشيابي، پژوهش و بازنگري برنامه‌هاي آموزشي، زمينه لازم را براي توليد و توسعه علم را فراهم مي‌سازد.

هدف اين مركز ارتقاي كيفيت آموزش مبتني بر اصول و مباني نظري آموزش است و به‌عنوان بازوي اجرايي و مركز تفكر براي اخذ تصميمات در زمينه برنامه‌هاي آموزشي دانشگاه نيز انجام وظيفه مي‌كند. به‌اين ترتيب، اين دفتر هم‌زمان يك مركز آكادميك علمي و يك مركز خدمات آموزشي مي‌باشد و در جهت پشتيباني از تصميمات و برنامه‌هاي آموزشي دانشگاه نقش بسيار مهمي را ايفا مي نمايد. ارائه خدمات مشاوره‌اي، انجام فعاليت‌هاي مربوط به برنامه‌هاي آموزش مداوم به‌ صورت حضوري و غيرحضوري از ديگر فعاليت‌هاي اين مركز است.

مركز توسعه و آموزش علوم پزشكي در حال حاضر، داراي واحدهاي ارزشيابي، برنامه‌ريزي آموزش، پژوهش در آموزش، توانمندسازي اعضای هیئت علمی، آموزش پاسخگو، يادگيري الكترونيك، كميته استعدادهاي درخشان وكميته دانشجويي توسعه آموزش است. همچنين دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها، بیمارستانهاي دانشگاه آزاداسلامي خراسان رضوي با اين مركز همكاري دارند. این دفاتر در دانشكده هاي پزشكي، پرستاري و مامايي، پيراپزشكي، و واحدهاي دانشگاهي خراسان رضوي مستقر هستند.

آدرس: مشهد – خيابان  امام خميني 14- دانشكده پزشكي دكتر محمد شاهين فر – طبقه اول

تلفن: 32250047-051