iaum

insta bale

معرفی چند سایت مفید

مرتضی قدسیان:
معرفی پایگاه های مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
1- پایگاه آی نور - درگاه ورود به سامانه های نور
با عضویت در آی نور می توانید از امکانات تمام وب سایت‌های مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی شامل پایگاه مجلات تخصصی نور، پایگاه کتابخانه دیجیتال نور، سامانه مشابه یاب متون سمیم نور، پایگاه جامع الاحادیث، پایگاه ویکی نور، پایگاه پژوهیار، پایگاه نورنگ و پایگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات و علوم اسلامی استفاده نمایید.
نشانی اينترنتی: inoor.ir

2- پایگاه سداد نور - سامانه دسترسی از راه دور
وظیفه این پایگاه فراهم سازی امکان دسترسی به نرم افزار های نور از طریق اینترنت و بدون نیاز به نصب برنامه ها و همچنین اجرا در بسترهای غیر ویندوزی است.
نشانی اینترنتی: www.sadaadnoor.com

3- پایگاه سمیم منور - سامانه مشابه یاب متون
سمیم نور به عنوان نخستین سامانۀ مشابه‌یاب متون فارسی، در سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد. هدف از تأسیس این سامانه، بررسی میزان مشابهت متون به منظور پیشگیری از ارتکاب تقلب در انواع پژوهش و در نتیجه کمک به سلامت تولید علم، به‌ ویژه در حوزۀ علوم انسانی است. «سمیم نور»، مقالات، پایان‌نامه‌ ها و متون ارائه شده از سوی کاربران را با استفاده از فنون مشابهت‌یابی با حجم انبوه اطلاعات متنی در اختیار مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (اعم از مقاله، کتاب و سایر متون) می‌ سنجد و ضمن یافتن عبارات مشابه، امکان مقایسۀ متون با یکدیگر را فراهم می‌سازد.
نشانی اينترنتي: www.samimnoor.ir

4-پایگاه نورسافت - پایگاه اطلاع رسانی مرکز تحقیقات رایانه ای علوم اسلامی (نور)
این پایگاه در سال ۱۳۷۹ و به منظور معرفی فعالیت ها، محصولات و نرم افزار های مركز راه اندازی گردید. فعالیت های این پایگاه در موضوعاتی از قبیل معرفی مرکز و زیر مجموعه های آن، معرفی محصولات مرکز، معرفی پایگاه های مرکز، ارائه اخبار و اطلاعات جدید مرکز، دریافت کد فعال سازی نرم افزارهای مرکز، ارائه پرسش و پاسخ و فایل های آموزشی مربوط به محصولات مرکز و ... می باشد.
نشانی اینترنتی: www.noorsoft.org

5- پایگاه پژوهشکده فناوری اطلاعات و علوم اسلامی
در سال ۱۳۹۱ تأسیس شد، قصد دارد با تکیه بر دستاوردهای فنی و پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در طول بیش از ۲۰ سال فعالیت در حوزۀ فناوری اطلاعات و همچنین با جذب و جهت دهی توانمندی های علمی پژوهشگران حوزه فناوری اطلاعات و محققان علوم اسلامی، شرایط را برای توسعهٔ پژوهش ها و محصولات حوزهٔ فناوری اطلاعات و علوم اسلامی و تربیت پژوهشگران در این زمینه فراهم آورد.
نشانی اينترنتی: islamit.ir

6- پایگاه اطلاع رسانی حوزه
با هدف ترويج فرهنگ دينی، در سال ۱۳۷۷ پا به عرصه وجود گذاشت. در آن زمان اين پايگاه اولين مرجع ارائه محتوا و معارف شيعی به زبان فارسی بود. اکنون اين پايگاه شامل انبوهی از اطلاعات است که دسترسی به بيش از ۵۵۰۰۰ مطلب به صورت موضوعی؛ متن کامل قرآن کريم، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه به همراه ترجمه و شرح؛ متن کامل ۵۰۰۰۰ مقاله از ۲۵۰۰ شماره مجله؛ ارائه مشخصات ۲۰۰۰۰ پايان نامه و ارائه ۵۰۰۰ پرسش و پاسخ در موضوعات مختلف دينی از آن جمله است.
نشانی اينترنتی: www.hawzah.net

7- پایگاه نورلایب - کتابخانه دیجیتال نور
این پایگاه در سال ۱۳۸۵ و با هدف عرضه کتاب های تخصصی حوزه علوم اسلامی و انسانی بر روی شبکه جهانی اینترنت راه اندازی گردیده و در بردارنده هزاران جلد از منابع ارزشمند علوم اسلامی در موضوعاتی همچون: علوم قرآن و تفسیر، علوم حدیث، ادعیه و زیارات، تاریخ و سیره، فقه، اصول، اخلاق و عرفان، و... به همراه قابلیت های منحصر به فرد پژوهشی می باشد.
نشانی اينترنتی: www.noorlib.ir

8- پایگاه نورمگز - مجلات تخصصی نور
این پایگاه در سال ۱۳۸۴ و با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی گسترده از مجلات حوزه علوم اسلامی و انسانی، پایه ریزی گردیده و در بردارنده هزاران شماره مجله در صدها عنوان از مجلات کهن تا امروز می باشد. این پایگاه علاوه بر عرضه و امکان ذخیره سازی مجلات به صورت تمام‌ متن و تمام ‌تصویر، قابلیت هایی چون: جستجو، نقد، برگزیدن، مدیریت مقالات و نیز اطلاعات مربوط به صاحبان آثار را در اختیار کاربر قرار می دهد.
نشانی اينترنتی: www.noormags.ir

9- پایگاه رسول نور
این پایگاه در سال 1385 و در پی نامگذاری این سال از جانب مقام معظم رهبری به نام پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) راه اندازی گردید که در بردارنده مطالب مرتبط با با پیامبر اعظم (ص) در موضوعاتی همچون: سخنان پیامبر(ص)، تاریخ، سیره، اهل بیت پیامبر(ص) و... می باشد.
نشانی اينترنتی: www.rasoolnoor.com