• image

قابل توجه دانشجويان غیرایرانی درخواست كننده ويزا

قابل توجه دانشجويان درخواست كننده ويزا:

🔴 لطفا موارد زير را رعايت نمايید. 🔴

1- مدارك را بصورت كامل در سي دي ( اسكن عكس و پاسپورت ) تحويل نمايید.
2- تكميل فرم ويزا و مشخص نمودن محل اخذ ويزا وكپي از صفحه اول گذرنامه
3- پي دي اف كارنامه ( انتخاب واحد ترم جاري)
4- دانشجويان كه حتي وروديهاي قبل هم باشند بايد در ترم جاري انتخاب واحدداشته باشند.
5- دانشجوياني كه فقط پايان نامه دارند حتما يك نامه از استاد راهنما و يا مديرگروه مبني بر نياز به حضور دانشجو در ترم جاري و يا دفاع پايان نامه در دانشگاه داشته باشند.
6- دانشجويان پس از ثبت نام براي تقاضاي ويزا حتما بايد انتخاب واحد داشته باشند در صورت عدم انتخاب واحد درخواست ويزا قابل قبول نمی باشد.
7- 🔺فقط در هفته ۳۰ مورد درخواست ویزا پذیرفته می شود.
8- ویزاهای صادر شده در کانال تلگرام امور کنسولی دانشگاه آزاد مشهد گذاشته میشود.
9- درصورت تقاضاي ابطال درخواست ويزا از طرف دانشجو تا دوماه دانشجو نميتواند تقاضاي ويزاي جديد نمايد.
10- 🔺روزهاي دريافت مدارك ويزا فقط چهارشنبه از ساعت 9 الي 11 براي عموم دانشجويان و ساعت 11 الي 13 براي كارگزارها می باشد فقط در اين ساعات جوابگو هستيم.
11- 🔺تحويل ويزا در روزهاي شنبه براي كارگزارها و سه شنبه براي عموم دانشجويان فقط از ساعت 12 الي 13 انجام میشود فقط در اين ساعات جوابگو هستيم.

❌ضمنا فقط مداركي كه به مسئول صدور ويزا خانم سيدان تحويل گردد قابل پيگيري است.