• image

آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی جهت همکاری‌های علمی همه جانبه

دکتر مرادی عنوان کرد:
🔻آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی جهت همکاری‌های علمی همه جانبه

🔸به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان عصر امروز در روز پایانی نشست تخصصی پروژه اینترنت اشیا(IoTrain+Erasmus) واحد قوچان، جلسه مشترکی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، معاون هماهنگی و معاونین آموزشی و بین الملل استان و رئیس واحد قوچان و نیز نمایندگان دانشگاه های سومر و الواسط عراق با هدف عقد تفاهم‌نامه همکاری همه جانبه در دبیرخانه هیات امنای استان خراسان رضوی برگزار شد.
🔸رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در این جلسه به امکانات دانشگاههای استان و مشهد اشاره کرده و بر آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی جهت همکاریهای علمی همه جانبه از قبیل تبادل دانشجو واستاد و انجام طرحهای پژوهشی مشترک تاکید نمود.
🔸رییس دانشکده مهندسی دانشگاه الواسط عراق نیز ضمن تشکر از برگزاری این جلسه و باتوجه به عدم وجود مقطع دکتری در گروههای مهندسی دانشگاه الواسط از پیشنهاد همکاری استقبال نمود.
🔸همچنین رییس دپارتمان علوم کامپیوتر دانشگاه سومر عراق پس از تقدیر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان بابت میزبانی و برگزاری نشست آراسموس، پیشنهاد تحصیل همزمان دانشجویان در دانشگاههای آزاد خراسان رضوی و سومر را ارائه کرد. درپایان مقرر شد پیش نویس تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاههای مزبور تنظیم تا در جلسه بعدی باحضور روسای دانشگاهها نسبت به امضای تفاهم نامه اقدام گردد.