• image

برگزارى مسابقه ايده پردازى

image 2022 2 5 idepardazi14001116

مسابقه ايده پردازى با موضوع كاهش مصرف انرژى در ساختمان دانشكده مهندسى

در حال حاضر، صرف سوخت هاى فسيلى و انرژی الکتریکی در ساختمان ها، بخش زيادى از مصرف انرژى كشور را در بر مى گيرد. از اين رو، كاهش آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بايد توجه داشت كه با كاهش مصرف انرژى در ساختمان ها مى توان از تبعات زيست محيطى ناشى از استفاده از سوخت هاى فسيلى نيز كاست. در ميان كاربرى هاى مختلف، مصرف انرژى در ساختمان هاى داراى كاربرى آموزشى به علت باز و بسته شدن پياپى درهاي ورودى و خروجى به علت رفت و آمد زياد افراد و وجود فضاهاى مختلف از قبيل كلاس درس، آزمايشگاه و فضاهاى ادارى با نيازمندى هاى متفاوت، پيچيدگى قابل توجهى دارد. علاوه بر اين، زيربناى زياد اين گونه ساختمان ها، ‌مصرف انرژى در آن ها را چشمگير مى كند. از این رو، دانشكده مهندسى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد با همکاری انجمن علمى گروه مكانيك، در جهت كاهش مصرف انرژى در ساختمان دانشكده مهندسى این رویداد را برگزار مى كند.

اهداف رویداد

ايجاد فرصت مناسب برای دانشجویان، اساتيد و فارغ التحصيلان دانشكده مهندسی جهت ارائه‌ ایده ‌‌هاى خود در راستای كاهش مصرف انرژى در دانشكده مهندسى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد

محورهای رویداد

بهينه سازى مصرف انرژى

استفاده از انرژى هاى تجديدپذير

گستره‌ مخاطبان

کلیه‌ دانشجويان، اساتيد و فارغ التحصيلان دانشكده مهندسى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد به ويژه در رشته هاى مهندسى مكانيك، مهندسى انرژى، مهندسى برق و مهندسى عمران در مقاطع تحصيلى مختلف

گاه‌شمار رویداد

بازه‌ زمانی تحويل ايده ها: 25 تا 30 بهمن ماه 1400

داوری ایده‌ها و انتخاب ایده‌ برتر: 1 تا 3 اسفند ماه 1400

برگزاری رویداد پایانی: 4 اسفند ماه 1400

جوایز

جايزه نقدى

امكان شركت در جشنواره هزار ايده دانشگاه آزاد اسلامى

پژوهانه استفاده از خدمات آزمايشگاهى و كارگاهى دانشكده مهندسى

نحوه تحويل ايده ها

براى شركت در جشنواره لازم است فرم پيوست تكميل شود و بازه زمانى تعيين شده، به دفتر معاونت پژوهشى دانشكده مهندسى تحويل داده شود.

تلفن: 05136629611

جهت دريافت فرم پيوست لطفا كليك فرمائيد.