آزمايشگاه هاى عمومى

آزمايشگاه شبكه هاى كامپيوترى

در اين آزمايشگاه با امكاناتي نظير رك و سوئيچ و كامپيوترهايى با نرم افزارهاى شبيه ساز شبكه، دروسى مانند مهندسى اينترنت،‌ شبكه هاى كامپيوترى،

طراحى صفحات وب تدريس مى شود.

آزمايشگاه مهندسى دانش

اين آزمايشگاه با كامپيوترهايى نسبتا پيشرفته براى دروس تحقيقاتى دانشجويان ارشد و داده كاوى و تدريس برنامه نويسى پايتون استفاده مى شود.

آزمايشگاه سيستم هاى ديجيتال

آزمايشگاه سيستم هاى ديجيتال مجهز به انواع سخت افزار و نرم افزارهاى شبيه ساز براى آشنايى دانشجويان با مدارات منطقى و معمارى كامپيوتر است و دروسي

نظير زبان ماشين، سخت افزار كامپيوتر، مدارات منطقى و معمارى كامپيوتر در آن تدريس مى شود.

آزمايشگاه برنامه نويسى

در اين آزمايشگاه برنامه نويسى سى شارپ و سى پلاس پلاس تدريس مى شود.

آزمايشگاه دانشجويان دكترى كامپيوتر

اين سايت براى مطالعه و برگزارى كلاس هاى دانشجويان دكترى با امكانات سمعي و بصري  استفاده مى شود.

سرورهاي HPC

اين سرورها براى تعريف پرو‍ژه هاى دانشجويان تحصيلات تكميلى، كه امكانات پردازشى و حافظه بالا استفاده مى شود.