کارشناس اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری

سیامک کردستانی | کارشناس اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری

تحصیـــلات | لیسانس : حسابداري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد شاهرود | فوق لیسانس : مديريت بازرگاني از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت جام

دانشجوی دکتری: مديريت بازرگاني گرايش بازاريابي از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز

رزومــــــه

مدير اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری

سعید محمودی | مدیر اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری

تحصیـــلات | لیسانس : مدیریت بازرگانی از دانشگاه فردوسی مشهد | فوق لیسانس : مدیریت دولتی – مالی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد

دانشجوی دکتری: کارآفرینی گرایش آموزش عالی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول

رزومـــه

اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری

نمونه وظائف و مسئولیت ها:

- تهيه و تدوين برنامه هاي كلان دانشگاه و تلفيق برنامه واحدهاي دانشگاهي مبتني بر رويكرد آينده پژوهي با همكاري واحدهاي ذيربط و نظارت بر اجراي برنامه ها و پيگيري تصويب آنها.

- تهيه و تنظيم ماموريت ، چشم انداز ، اهداف ، راهبردها و سياست هاي كلان دانشگاه در چارچوب جهت گيري ها و رويكردهاي مبتني بر سياستهاي دانشگاه با همكاري واحدهاي ذيربط وپيگيري تصويب آنها.

-تهيه و تدوين برنامه ها و سياست هاي تعالي و توسعه سازماني اعم از رتبه بندي ، سنجش عملكرد  مهندسي ساختار ، ارزيابي و ارتقاء واحدها، طبقه بندي مشاغل و بهبود روشها.

- بررسي وتهيه طرح هاي پيشنهادي اصلاح طرح هاي تشكيلاتي ، ماموريت وساختار ، شرح وظايف ، جداول نيروي انساني واحدها با همكاري واحدهاي ذيربط وپيگيري تصويب آنها.

- نظارت بر تهيه و تدوين وارائه طرح هاي بهبود فعاليت ها وتوسعه سيستم ها و روش ها وفرايندهاي انجام كار با هدف افزايش بهره وري وكارايي جهت نيل به اهداف عاليه دانشگاه ونظارت برحسن اجراي آنها.

- نظارت برحسن اجراء روشها، آئين نامه ها ، مقررات ودستورالعمل هاي ابلاغي وارزيابي آنها به منظور بهبود سيستم ها روشها و انطباق آنها با ماموريت ها واهداف دانشگاه .

- نظارت بر طراحي وتدوين نظام جامع آموزشي كاركنان با هدف توانمندسازي وارتقاء كمي وكيفي نيروي انساني.

- پيشنهاد برگزاري دوره هاي آموزشي كاربردي و ضمن خدمت درون سازماني و برون سازماني لازم جهت ترويج فرهنگ برنامه ريزي و فعاليت براساس تشكيلات در دانشگاه.

- شركت در جلسات كميته ها وكميسيون هاي مربوط درخصوص مسائل بودجه اي – برنامه ريزي و تحقيق وتوسعه سازماني .

- نظارت برانجام ارزشيابي و رتبه بندي واحدهاي دانشگاهي وارائه گزارش به رياست دانشگاه .

- بررسي ، تائيد ونظارت بر تحقق اهداف تعالي سازماني .

- صدور دستورات لازم در زمينه تجزيه وتحليل روشهاي مالي واداري موجود وتطبيق وتائيد آن با استانداردهاي مصوب و جلوگيري از هرگونه فعاليت هاي غيرضروري .

- همكاري وهماهنگي با ساير معاونت ها در زمينه تهيه وتدوين برنامه توسعه كوتاه مدت – ميان مدت وبلند مدت در چارچوب سياست هاي دانشگاه .

- نظارت بر فعاليت ها وبرنامه هاي تنظيم بودجه براساس استانداردها .

- نظارت بر طراحي الگوهاي سازماني و تشكيلات تفضيلي واحدها ، تنظيم شرح وظايف و  فعاليتها باتوجه به سازمان كار ابلاغي .

- انجام ساير وظايف محوله از سوي رئيس دانشگاه .

- نظارت بر جمع آوري اطلاعات لازم در زمينه روش هاي مختلف مطالعات اقتصادي وتنظيم وتلخيص اطلاعات مربوطه .

- نظارت بر جمع آوري آمار وتجزيه وتحليل مسائل اقتصادي وتفسير عوامل مؤثر در آن در چهارچوب برنامه مربوطه.

- نظارت بر تهيه نمودارها وجداول آماري مورد لزوم .

-تجاري سازي فعاليت هاي آموزشي ،‌پژوهشي و فرهنگي .

- نظارت بر انجام مطالعات وبررسي هاي منجر به برنامه ريزي اقتصادي .

-  بررسي امكانات توسعه اقتصادي در واحدهاي استاني  براساس ارزيابي منابع طبيعي ونيروي انساني وعوامل توليد وپيشرفت هاي موجود.

-مديريت و نظارت بر شركت هاي دانش بنيان و فعاليت هاي آن ها.

- ارزيابي خط مشي ها وسياست هاي اقتصادي دانشگاه .

-نمايش وگزارش سالانه توسعه اقتصادي در زمينه هاي مختلف .

- مطالعه درجه پيشرفت طرح هاي اقتصادي ومالي واجتماعي .

- بررسي وارائه نظرات مشورتي در باره برنامه هاي اقتصادي ومالي براساس سياست ها وخط مشي هاي تعيين شده.

-انجام مطالعات آينده شناسي جهت برنامه ريزي و تدوين راهبردها.