• image
  • [slide]

قابل توجه دانشجويان محترم تحصيلات تكميلى

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی
  • تمامى دانشجويان تحصيلات تكميلى كه تاكنون از پايان نامه خود دفاع ننموده‌اند بايد در سامانه پژوهشيار ثبت نام نمايند. (جهت جلوگيرى از مشكلات احتمالى تعيين بازه دفاع)
  •  دانشجويان تحصيلات تكميلى كه تاريخ تاييد پروپوزال آنها قبل از 1398/02/01 مى‌باشد بايد در قسمت اطلاعات پروفايل خود به اين "سوال "آيا تاريخ تصويب پروپوزال شما در گروه آموزشى قبل از 98/2/1 است؟  جواب "بلى"  داده و فقط نسبت به ثبت و تكميل پروپوزال از قسمت "فعاليتهاى شما"  در سامانه پژوهشيار اقدام نمايند.
  •  دانشجویانی که شهریور ماه سال جاری قصد دفاع از پایان نامه را دارند و هنوز پروپوزال آنها در سامانه پژوهشیار به تایید گروه نرسیده است، با توجه به فرصت شش ماهه از تاریخ دفاع پروپوزال تا دفاع پایان نامه هرچه سریعتر (نهایتا تا پایان اردیبهشت ماه) باید پروپوزال ثبت شده آنها در سامانه پژوهشیار توسط گروه با در نظر گرفتن بازه شش ماهه تایید گردد.

معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی