iaum

اطلاعيه آموزشى

اطلاعیه آموزشی

قابل توجه دانشجویان محترم

عطف به بخشنامه اخیر سازمان مرکزی (دستورالعمل فاصله گذاری هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی) موارد ذیل به استحضار می رسد:

۱- کلیه دروس عملی در تابستان برگزار می شود.

۲- دفاع از پایان نامه ارشد و رساله دکتری برای دانشجویانی که می توانند در واحد مشهد حضور داشته باشند بصورت حضوری برگزار می شود.

۳- کلیه مراحل مربوط به پایان نامه دانشجویان می بایست از طریق سامانه پژوهشیار انجام شود (هرگونه سوال و ابهام از معاونت محترم پژوهشی استعلام شود.)

۴-با توجه به امکان برگزاری کلاس های حضوری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ۲۰ اردیبهشت خواهشمند است تقاضای خود را به مدیران محترم گروههای آموزشی اعلام فرمائید.

۵- تصمیم گیری در دانشگاه آزاد اسلامی مطابق بخشنامه ها و دستورالعملهای صادره از سازمان مرکزی دانشگاه می باشد که از مجاری قانونی منتشر و ابلاغ می شود.

۶- امتحان جامع(کتبی/ شفاهی) دانشجویان دکتری استان خراسان رضوی در تاریخهای ۳۱ تیر ماه و اول و دوم مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

۷- آزمون زبان انگلیسی دانشجویان دکتری (EPT) در تاریخ ۱۶خرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

با تشکر - معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی